Laden...

Zit-sta bureau module Large - Verstelbare computertafel - Zwart

€ 416,95 € 344,59
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 416,95€ 416,95 totaal

Heb jij snel last van je rug of nek tijdens het werken? Dan zit je waarschijnlijk te lang in dezelfde houding. Staand werken is dan de juiste oplossing, echter is dit niet altijd mogelijk door een bureau met een vaste hoogte. Daarvoor is de zit-sta module ontwikkeld! Deze verstelbare computertafel vervangt het originele zit-sta bureau.

Zit-sta bureau module large

Deze computer- en laptoptafel is verstelbaar in hoogte. Hierdoor kun je zowel zittend als staand werken. De module bestaat uit twee lagen. Een voor het computerscherm en een voor het toetsenbord en de muis. Daarnaast bevat de bovenste laag een speciale uitsparing voor een telefoon of tablet, die tijdens gebruik ook opgeladen kan worden door de kabeluitsparing. 

Wanneer je een los computerscherm gebruikt, kunt je apart een monitor arm bestellen en deze aan de tafel bevestigen. Een computerscherm op standaard kan door middel van de bijgeleverde stickers vastgemaakt worden aan het werkoppervlak.

Wil je een laptop gebruiken? Dan kan de plank voor het toetsenbord eenvoudig verwijderd worden met de hendeltjes aan de onderzijde. Daarnaast kan deze toestenbord houder ook gekanteld worden met een hoek van 8 graden. Deze verstelbare standaard is een perfecte oplossing voor bureaus met een vaste hoogte op kantoor of thuis.

Verstelbare computertafel zwart

Het werkoppervlak van deze zitsta bureau tafel betreft 80 x 52 cm. Door middel van de hendel aan de zijkant van het werkoppervlak, kun je de hoogte verstellen van 17 tot 43 cm. De moderne laptopstandaard kan 15 kg dragen. De laag voor het toestenbord en de muis kan maximaal 2 kg dragen.

Deze large computer tafel is voorzien van een strak en modern design in een zwarte kleur. Dit item is ook verkrijgbaar in small, medium en extra-large. De zit-sta module is eenvoudig te installeren op jouw bureau.

Specificaties
SKU WVH.002
EAN 7432228371359
Kleur Zwart
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen