...
Kopers-bescherming
4.36/5.00
Laden...

Zit-sta bureau module Extra Large - Verstelbare computertafel - Zwart

479,95 396,65
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 479,95479,95 totaal

Heb jij snel last van je rug of nek tijdens het werken? Dan zit je waarschijnlijk te lang in dezelfde houding. Staand werken is dan de juiste oplossing, echter is dit niet altijd mogelijk door een bureau met een vaste hoogte. Daarvoor is de zit-sta module ontwikkeld! Deze verstelbare computertafel vervangt het originele zit-sta bureau.

Zit-sta bureau module extra large

Deze computer- en laptoptafel is verstelbaar in hoogte in 12 verschillende standen. Hierdoor kun je zowel zittend als staand werken. De module is voorzien van een dubbele gasveer voor stabiliteit op iedere stand. Het werkoppervlak bestaat uit twee lagen. Een voor het computerscherm en een voor het toetsenbord en de muis. Daarnaast bevat de bovenste laag een speciale uitsparing voor een telefoon of tablet, die tijdens gebruik ook opgeladen kan worden door de kabeluitsparing. 

Wanneer je een los computerscherm gebruikt, kun je apart een monitor arm bestellen en deze aan de tafel bevestigen. Wil je een laptop gebruiken? Dan kan de plank voor het toetsenbord aan de onderzijde eenvoudig verwijderd worden. Deze verstelbare standaard is een perfecte oplossing voor bureaus met een vaste hoogte op kantoor of thuis.

Verstelbare computertafel zwart

Het werkoppervlak van deze zitsta bureau tafel betreft 98 x 59 cm. Door middel van de hendels aan de zijkant van het werkoppervlak, kun je de hoogte verstellen tussen 15 tot 50 cm in 12 verschillende hoogtes. De moderne laptopstandaard kan 15 kg dragen. De laag voor het toestenbord en de muis kan maximaal 2 kg dragen.

Deze extra large computer tafel is voorzien van een strak en modern design in een zwarte kleur. Dit item is ook verkrijgbaar in wit, small, medium en large. De zit-sta module is eenvoudig te installeren op jouw bureau.


Specificaties
SKU WVH.003
EAN 7432228371366
Kleur Zwart
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen