check Gratis bezorging vanaf 10,-

Verstelbare kabelgoot voor bureaus en tafels 79-150 cm

Merk: Sedero
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Ben jij al die rond slingerende kabels op kantoor, je werkplaats of thuis helemaal beu? Voorkom dan nu schade aan je apparaten door middel van deze multifunctionele kabelgoot! Deze goot is verstelbaar tussen 79 en 150 centimeter en kan eenvoudig onder een bureau, tafel of ander meubel gehangen worden. Hierdoor kun je jouw stroomkabels netjes verbergen.

Verstelbare kabelgoot

Ken je het gevoel dat je met je voeten blijft hangen in losliggende kabels onder je bureau en daardoor een duur apparaat van tafel valt? Met een kabelgoot kun je dit voorkomen. De goot kan eenvoudig aan je bureau of tafel gemonteerd worden. Het vermindert niet alleen het risico op schade aan randapparatuur, het beschermt ook de kabels zelf tegen kabelbreuk én organiseert de kabels, zodat je niet meer hoeft te zoeken welke kabel waar vandaan komt. 

Bureau kabelgoot

De goot kun je door middel van zes schroeven onder het tafelblad monteren. Het bestaat uit drie losse stukken, waardoor je zelf kunt bepalen hoe lang de kabelgoot is. De twee zijkanten zijn inschuifbaar waardoor je de goot tussen 79 en 150 centimeter kan verstellen. 

Kabelgoten zijn zowel voor een kantoor als in een huishouden ideaal. Wil jij jouw tv kast opruimen? Dan kun je de kabelgoot ook gebruiken!

Kenmerken kabelgoot metaal

Lengte (verstelbaar): 79 - 150 cm
✓ 
Afmeting (DxH): 11,5 x 11,8 cm
✓ Materiaal: Metaal
✓ Kleur: Zilver
✓ Gewicht: 3,4 kg

Meer informatie
SKU 1273
EAN 8720704600925
Kleur Zilver
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op