check Gratis bezorging vanaf 10,-

Prosedia by Interstuhl bureaustoelen

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

4 Artikelen

Bureaustoel Se7en LX282
542,95 448,72
Leverdatum berekenen...
Bureaustoel Se7en LX184
542,95 448,72
Leverdatum berekenen...
Bureaustoel Se7en LX114
397,95 328,88
Leverdatum berekenen...
bureaustoel Se7en LX111
361,95 299,13
Leverdatum berekenen...
  • Beste Prijs-Kwaliteitverhouding
  • Mogelijkheid tot gemonteerde levering

Overweegt u om een ergonomische bureaustoel te kopen? Een ergonomische bureaustoel is tegenwoordig onmisbaar op iedere werkplek, of u nu langdurig zit of slechts enkele uren per dag. De vormgeving van een ergonomische stoel zorgt voor een optimale zithouding en helpt rug- en nekklachten te voorkomen.

Bij Bureaustoeldiscounter vindt u een ruim aanbod ergonomische bureaustoelen van Prosedia. Prosedia is een merk van de bekende Duitse fabrikant Interstuhl. Interstuhl produceert hoge kwaliteit bureaustoelen die bijdragen aan een prettige, gezonde en verantwoorde manier van werken. Ons Prosedia assortiment bestaat onder andere uit de Se7en serie en de Yourope serie. Deze series zijn leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen met keuze uit diverse opties. Daarnaast zijn er enkele 'Quick Delivery' modellen verkrijgbaar met een zeer korte levertijd.

Alle ergonomische bureaustoelen van Prosedia voldoen minimaal aan de Nederlandse ergonomie norm NEN-EN 1335 of NPR 1813. Verder zijn alle stoelen goedgekeurd door de arbodienst. Van een Prosedia bureaustoel heeft u gegarandeerd jarenlang plezier, want op deze topkwaliteit stoelen wordt een garantie van 3 tot 5 jaar gegeven. U kunt dus met een gerust hart kiezen voor één van de Prosedia by Interstuhl bureaustoelen.

Volledig naar wens in te stellen voor een optimale ondersteuning van het lichaam
Ergonomische bureaustoelen hebben een scala aan opties en mogelijkheden om de stoel geheel naar uw behoefte aan te passen. Denk aan zithoogte- en diepteverstelling of een verstelbare lendensteun. De meeste stoelen zijn daarnaast nog uitbreidbaar met extra opties zoals verstelbare armleggers of andere wieltjes. In onderstaand overzicht leest u alles over de diverse functies en verstelmogelijkheden van Prosedia bureaustoelen.

1. Synchroontechniek
Deze techniek combineert een achterwaartse beweging van de rugleuning met een daarop afgestemde kanteling van de zitting. Zo wordt het bekken in elke positie optimaal ondersteunt.

2. Permanentcontact
De rugleuning van bureaustoelen met permanentcontact volgt de bewegingen van het bovenlichaam en geeft daardoor in alle posities de benodigde steun.

3. Gewichtsregeling
Biedt de mogelijkheid om de tegendruk van de rugleuning aan te passen aan het gewicht van de gebruiker.

4. Zithoogteverstelling
Alle ergonomische bureaustoelen zijn minimaal uitgerust met de mogelijkheid om de zithoogte te verstellen.

5. Hoogteverstelling van de rugleuning
Enkele stoelen uit onze collectie hebben een in hoogte verstelbare rugleuning zodat de stoel aangepast kan worden aan de lengte van de gebruiker.

6. Zitneigverstelling
De neiging van de zitting kan met deze functie tot maximaal -4% worden ingesteld. Dit voorkomt u een bolle rug vormt en dat zich drukpunten op de onderkant van de bovenbenen vormen.

7. Zitdiepteverstelling
Maakt het aanpassen van de afstand tussen de rugleuning en de voorkant van de stoel mogelijk. Zo is de stoel ook door lange personen te gebruiken.

8. Verstelbare lendensteun
De lendensteun kan bij enkele bureaustoelen horizontaal en/of verticaal versteld worden. Zo heeft uw wervelkolom altijd op de juiste plek ondersteuning, ongeacht uw lichaamslengte.

9. Lendenondersteuning door bolling van de rugleuning
De bolling in de rugleuning van ergonomische bureaustoelen ontlast het lichaam doordat het een groot deel van de spierkracht wegneemt die benodigd is voor een juiste zithouding.

10. Dynamische bekkensteun in de zitting

Doordat het achterste deel van de zitting oploopt, wordt naar achteren kantelen van de bekken voorkomen. Dit resulteert in een natuurlijke S-vorm van de wervelkolom en gelijkmatige verdeling van de druk tussen de wervelschijven.

11. Multifunctionele armleggers
De meeste modellen ergonomische bureaustoelen zijn voorzien van verstelbare armleggers. Niet alleen de hoogte, maar ook de breedte en diepte zijn verstelbaar. En daarnaast zijn de meeste armleuningen 360 graden zwenkbaar.