...
Kopers-bescherming
Goed
4.37/5.00
Laden...

Laptop / tablet / iPad standaard

€ 19,95 € 16,49
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 19,95€ 19,95 totaal

Een standaard voor je iPad, tablet of laptop nodig? Deze verstelbare inklapbare standaard kun je gemakkelijk afstellen op je eigen wensen. De tablet standaard met verstelbare poten is erg comfortabel in gebruik. Het verstelbare item zorgt ervoor dat je altijd de juiste werkhouding aan kan nemen waardoor je een ergonomische werkplek creëert.

Verstelbare tablet standaard

Deze verstelbare laptoptafel helpt je om te werken in de juiste ergonomische zithouding. De standaard kan in 8 verschillende posities geplaatst worden. Hierdoor is het item geschikt voor tablets en iPads tussen 7 en 12 inch en laptops van 7 tot en met 15,6 inch. De standaard is voorzien van een stroeve rubberen laag, die voorkomt dat de tablet of laptop van de houder afglijdt.

De standaard is daarnaast opvouwbaar zodat deze compact en makkelijk draagbaar is. De iPad standaard wordt geleverd met een beschermhoesje, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen, zonder kans op beschadigen. 

Gebruik bureau laptop tafel standaard

Deze tablet standaard kan op je bureau of tafel gezet worden op elke gewenste hoogte. Op deze manier bevorder je een ergonomische werkplek: je hoeft niet omlaag te kijken om op je laptop te werken. Dit voorkomt nekklachten.

Naast deze comfortabele houding, voorkomt de standaard dat je laptop oververhit raakt. Oververhitting is niet alleen schadelijk voor de laptop, maar kan ook schadelijk zijn voor het oppervlak waarop de laptop geplaatst is.

Om de tablet en iPad standaard neer te zetten, moet je de ronde knop op het gewricht ingedrukt houden. Zo kun je de standaard uitklappen. Om de standaard stevig te laten staan, is het nodig om de twee voorste poten uit elkaar te zetten. De standaard leunt dus op 3 punten wanneer je hem gebruikt.

Wil je de standaard als laptop tafel gebruiken, dan kun je de 2 voorste poten verder uitschuiven. Daardoor creëer je meer draagvlak voor je laptop. Na het werken, kun je de standaard gemakkelijk inklappen en opbergen.  

Eigenschappen iPad standaard

✓  Laptop / iPad / tablet standaard voor een ergonomische houding
✓  Voor tablets en iPads van 7 tot en met 12 inch
✓  Voor laptops van 7 tot en met 15,6 inch
✓  Comfortabel gebruik voor thuis en op kantoor
✓  Gemakkelijk verstelbaar in veel verschillende posities 
✓  Voorzien van anti slip rubber tegen het wegglijden van je laptop, tablet of iPad
✓  Afmeting: 20 x 5 x 2,4 cm
✓  Materiaal: ABS plastic, aluminium legering en rubber

Specificaties
SKU LT804
EAN 5601570638751
Kleur Zwart
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen