check Gratis bezorging vanaf 10,-

Wat zijn de beste bureaustoel merken?

Het is onmogelijk om een stoel als de beste te bestempelen. Dit is namelijk voor iedereen verschillend. Belangrijker is het om te letten op de verstelmogelijkheden die een stoel heeft. Daarmee kun je de stoel perfect afstemmen op jouw lichaam.

 

Bekijk alle bureaustoelen

Bureaustoel merken

Veel mensen denken ten onrechte dat een merk staat voor kwaliteit. Gaat het om bureaustoelen, dan zijn er ook vele merkloze stoelen verkrijgbaar die prima zitten. Wel is het zo dat bureaustoelen van een office label vaak voorzien zijn van ergonomie keurmerken. Hieronder sommen wij een aantal bekende merken voor je op.

Comfort Seating

Zoek je de toppers onder de ergonomische stoelen, dan ben je bij Comfort Seating aan het goede adres. De bekendste modellen, ‘Ergohuman Classic’ en ‘Enjoy Classic’, kun je op vrijwel alle mogelijke manieren afstellen. Tevens zijn de stoelen van dit merk voorzien van ergonomie keurmerken EN 1335 en EN 5459.

Bekijk alle Comfort bureaustoelen.

Prosedia by Interstuhl

De stoelen van Prosedia by Interstuhl zijn ontworpen volgens de meest recente ergonomienormen. Ze zijn er in diverse prijsklassen, beginnend bij €145. De duurdere, meer geavanceerde modellen zijn onder andere voorzien van in hoogte verstelbare rugleuning en verstelbare zitdiepte.

Bekijk alle Prosedia bureaustoelen.

Schaffenburg

De bureaustoelen van Schaffenburg zijn van Nederlandse bodem en hebben naast een comfortabele zit ook een mooi design. De meeste stoelen zijn voorzien van een ergonomie keurmerk zoals NPR 1813 en EN 1335. Verder zijn ze allen voorzien van diverse ergonomische verstelmogelijkheden.

Bekijk alle Schaffenburg bureaustoelen.

Bureaustoel kopen? Bekijk al onze bureaustoelen.
 
Meer hulp nodig bij het kiezen van een bureaustoel? Bekijk onze keuzehulp pagina eens.