...
Kopers-bescherming
Goed
4.36/5.00
Laden...

12x de mooiste bureaustoelen

Dat een bureaustoel alleen praktisch en functioneel moet zijn is al lang verleden tijd. Ieder kantoor verdient een mooie bureaustoel! Wij verzamelden voor jou de 12 mooiste exemplaren.

Bekijk al onze bureaustoelen

Design bureaustoelen

Weg met die nietszeggende zwarte bureaustoel! Met een design bureaustoel verander je jouw duffe kantoor in no-time in een stijlvolle werkplek. Design bureaustoelen hebben een moderne vormgeving en zijn gemaakt van luxe materialen zoals chroom, mesh en PU leder. Ze zijn er van hyper modern tot chique en van luxe tot minimalistisch. Kies jouw favoriet hieronder.

 1. Valencia bureaustoel
 2. Bologna bureaustoel
 3. Torino bureaustoel
 4. Rimini bureaustoel

Luxe bureaustoel

Waan jij jezelf graag in luxe? Dan is een chique bureaustoelen een must voor jouw kantoor! Je creëert er direct een elegante en professionele uitstraling mee. Luxe bureaustoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leder en chroom. Vaak wordt dit type bureaustoel ook wel directie- of managersstoel genoemd omdat je ze daar vaak tegenkomt. En zeg nou eerlijk, op één van deze prachtige bureaustoelen wordt werken toch ineens een stuk leuker?

 1. Luma bureaustoel
 2. Madrid bureaustoel (echt leder)
 3. Comfort Enjoy Classic bureaustoel
 4. Murcia vergaderstoel

Ergonomische bureaustoel

Zit je lange dagen aan je bureau? Dan is een ergonomische bureaustoel een verstandige keus. Ergonomische stoelen zijn dankzij de diverse verstel mogelijkheden perfect aan te passen aan jouw lichaam. Ze zorgen voor een goede zithouding en voorkomen pijnlijke rug- en nekklachten. En comfort hoeft niet saai te zijn! Kijk maar eens naar de vier bijzondere bureaustoelen hieronder.

 1. Ergo bureaustoel
 2. Comfort Ergohuman Classic bureaustoel
 3. Prosedia Se7en Flex bureaustoel
 4. Schaffenburg ‘ruggengraat’ bureaustoel

Bureaustoel kopen? Je kunt ons gehele assortiment bureaustoelen hier vinden.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een bureaustoel? Bekijk onze keuzehulp pagina eens.