Kopers-bescherming
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4.29
Gratis bezorging vanaf 10,-

Kabelgoot voor bureaus en tafels 46 cm

Merk: Sedero
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Ben jij al die rond slingerende kabels op kantoor, je werkplaats of thuis helemaal beu? Voorkom dan nu schade aan je apparaten door middel van deze multifunctionele kabelgoot! Deze goot is 46 centimeter lang en kan eenvoudig onder een bureau, tafel of ander meubel gehangen worden. Hierdoor kun je jouw stroomkabels netjes verbergen.

Kabelgoot 46 cm lang

Ken je het gevoel dat je met je voeten blijft hangen in losliggende kabels onder je bureau en daardoor een duur apparaat van tafel valt? Met een kabelgoot kun je dit voorkomen. De goot kan eenvoudig aan je bureau of tafel gemonteerd worden. Het vermindert niet alleen het risico op schade aan randapparatuur, het beschermt ook de kabels zelf tegen kabelbreuk én organiseert de kabels, zodat je niet meer hoeft te zoeken welke kabel waar vandaan komt. 

Bureau kabelgoot

De goot kun je door middel van zes schroeven onder het tafelblad monteren. De achterzijde heeft twee functionele openingen, waardoor je de kabelgoot kunt kantelen. Zo kun je eenvoudig jouw kabels in en uit de goot halen, zonder hem los te maken of alle andere kabels mee te trekken. 

Kabelgoten zijn zowel voor een kantoor als in een huishouden ideaal. Wil jij jouw tv kast opruimen? Dan kun je de kabelgoot ook gebruiken!

Kenmerken kabelgoot metaal

✓ Afmeting: 46 x 18,5 x 10 cm
✓ Materiaal: Metaal
✓ Kleur: Zilver
✓ Gewicht: 1,2 kg

Meer informatie
SKU 1270
EAN 8720704600895
Kleur Zilver
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op