check Gratis bezorging vanaf 10,-

Ergonomische zit-sta kruk / wiebelkruk Ergo - Zwart

Merk: Sedero
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Deze ergonomische wiebelkruk, ook wel zit-sta kruk of balanskruk genoemd, is een aanwinst voor iedere werkplek. Het is een goed alternatief voor een ergonomische bureaustoel omdat het een actieve werkhouding stimuleert en spierversterkend werkt. De voorgevormde zitting geeft extra comfort ten opzichte van een vlakke zitting.

Ergonomische wiebelkruk zwart

✓ In hoogte verstelbare zit-sta kruk
✓ Comfortabele voorgevormde zadel zitting
✓ Stimuleert een actieve werkhouding
✓ Minder rugpijn dankzij de spierversterkende werking
✓ Veilige antislip bodem van rubber

Zit-sta kruk zwart

Een wiebelkruk is ideaal om te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau. In de laagste stand kun je op de kruk zitten. Gebruik je de kruk in een iets hogere stand, dan leun je er meer op dan dat je er op zit. Dit laatste zorgt vanzelfsprekend voor een actievere houding. Dit biedt de mogelijkheid om je bureau op drie verschillende hoogtes te gebruiken; zittend, leunend en staand.

Deze Ergo wielbelkruk is traploos in hoogte verstelbaar door aan het koord te trekken en tegelijk op te staan óf te gaan zitten. De zachte zitting is bekleed met hoogwaardig zwart textiel en zorgt voor uren zitcomfort. Dankzij de rubber bodem kan de kruk niet wegschuiven, wel zo veilig.

Zwarte balanskruk

Een wiebelkruk wordt niet zonder reden ook wel balanskruk genoemd. De flexibele rubber onderkant zorgt ervoor dat je ongemerkt kleine wiebelende bewegingen gaat maken. Vergelijk het met een yoga bal. Hierdoor gaat je lichaam constant op zoek naar balans en daar is aanspanning van je spieren bij nodig. Zo train je subtiel je rug- en buikspieren. Na enige tijd kunnen rugklachten hierdoor verminderen.

Zithoogte 65,5 - 83,5 cm
Diameter zitoppervlak 32,5 cm
Diameter voet 34 cm

Meer informatie
SKU 6156-1
EAN 8720704600833
Kleur Zwart
Type stoel Ergonomische bureaustoel, Kruk
Materiaal bekleding Textiel
Zithoogte verstelbaar Ja
Normering Geen
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op