trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,29
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Bureaustoel Flex met zitdiepteverstelling - NEN-EN 1335

Merk: Sedero
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Bureaustoel Flex is uniek in zijn soort dankzij de flexibele rugleuning en het ergonomisch gevormde zitkussen. De rugleuning bestaat uit meerdere losse stroken en is gebaseerd op de menselijke ruggengraat. Daardoor kan de leuning meebewegen met je rug, terwijl deze perfect ondersteund blijft. Daarnaast heeft de stoel synchroontechniek met tegengewicht voor een ontspannen zithouding. Deze bureaustoel voldoet aan de NEN-EN 1335 normering.

Ergonomische bureaustoel Flex

Bureaustoel Flex heeft diverse verstelmogelijkheden. De traploos verstelbare zithoogte én zitdiepte kunnen ingesteld worden op basis van je lengte. De ergonomische rugleuning is voorzien van synchroontechniek, waardoor de kanteling van de rugleuning en zitting automatisch op elkaar worden afgestemd. Hierdoor heb je een optimale ondersteuning van je rug en bovenbenen in elke zitpositie. Deze techniek is instelbaar op basis van je lichaamsgewicht en kan op iedere gewenste positie vastgezet worden.

De op ribben gebaseerde stroken van de rugleuning bewegen individueel ten opzichte van elkaar. Zo krijgt ieder punt van je rug ondersteuning, zelfs wanneer je schuin naar achteren leunt. De rugleuning is tevens voorzien van een geïntegreerde lendensteun. Tot slot biedt het ergonomisch gevormde zitkussen extra comfort, zonder dat de bloedsomloop in je benen belemmerd wordt.

Goede bureaustoel met vele opties

✓ Ergonomisch meebewegende rugleuning
✓ Verstelbare zitdiepte en zithoogte
✓ Ergonomisch gevormde zitting
✓ In hoogte verstelbare armleuningen
✓ Kantelbare zitting met synchroontechniek
✓ Geïntegreerde lendensteun
✓ Universele wieltjes voor alle vloeren
✓ 360° draaibaar

Arbo goedgekeurde bureaustoel

Onder een goede bureaustoel verstaat de arbodienst: een stoel die tenminste voldoet aan de NEN-EN 1335 normering. Op kantoorstoel Flex zit je dus helemaal verantwoord. Arbo voert echter geen keuringen uit, dus een "Arbo goedgekeurde stoel" bestaat in feite niet.

Bureaustoel met uniek design

Deze moderne kantoorstoel is niet alleen erg comfortabel, door zijn unieke design is het ook echt een aanvulling op je interieur. De stoel dankt zijn luxe uitstraling aan het zwarte textiel in combinatie met zwart kunststof.

Dankzij de universele wieltjes is deze bureaustoel wendbaar op zowel tapijt als harde vloeren. Speciale "soft" wieltjes voor laminaat en parket zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Wil je het tapijt, laminaat of de parketvloer extra beschermen tegen slijtage of krasjes? Dan kun je aanvullend een PVC vloerbeschermer bestellen (verkrijgbaar in verschillende afmetingen).

Instellen bureaustoel Flex

Zitdiepte
Door de voorste hendel omhoog te trekken kun je de zitting verschuiven om zo de zitdiepte te verstellen.

Zithoogte
Door de achterste hendel naar voren te kantelen kun je de zithoogte verstellen. Zittend op de stoel zal de zitting omlaag zakken tot het laagste punt of totdat je de hendel loslaat. Door de hendel te kantelen en tegelijk op te staan, zal de zitting omhoog komen.

Kantelen rugleuning
De achterste hendel kan ook in- en uitgeschoven worden. Door de hendel uit te trekken is de rugleuning kantelbaar. Als je de hendel terug induwt, wordt het kantelmechanisme geblokkeerd. De rugleuning kan vastgezet worden op elke gewenste positie. Krijg je de rugleuning niet terug in rechte positie nadat je deze in gekantelde positie hebt vastgezet? Duw de rugleuning dan met je rug eerst een stukje verder naar achteren om deze vervolgens terug rechtop te zetten.
Kantelt de rugleuning te makkelijk of juist heel zwaar? Onder de zitting zit een ronde gewichtsregelingsknop. Hiermee kun je de kanteling van de rugleuning afstellen op jouw lichaamsgewicht.

Algemene informatie

Totale hoogte 99,5 - 111,5 cm
Totale breedte 66 cm
Totale diepte 57,5 cm
Zithoogte 46 - 58 cm
Zitdiepte 43 - 48 cm
Zitbreedte 49 cm
Breedte tussen armleuningen 49,5 cm
Hoogte armleuningen vanaf de grond 63 - 85 cm
Hoogte armleuningen vanaf de zitting 18,5 - 27,5 cm
Breedte opdek armleuningen 8,5 cm
Lengte opdek armleuningen 24,5 cm
Diameter kruisvoet 68 cm
Hoogte rugleuning vanaf de zitting 57,5 cm
Breedte rugleuning 48 cm
Materiaal bekleding Textiel
Materiaal kruisvoet Kunststof

Meer informatie
SKU SF251S
EAN 5601570644417
Kleur Zwart
Type stoel Ergonomische bureaustoel, Design bureaustoel, Budget bureaustoel
Materiaal bekleding Textiel
Zithoogte verstelbaar Ja
Zitdiepte verstelbaar Ja
Armleuningen verstelbaar Hoogte verstelbaar
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Lendensteun Vaste lendensteun
Normering NEN-EN 1335
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op