...
Kopers-bescherming
Goed
4.36/5.00
Laden...

Verstelbare bureaus

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-100 van 120

per pagina
 1. Elektrisch verstelbare thuiswerkplek - Bureau wit glas - 120x60 cm
  Elektrisch verstelbare thuiswerkplek - Bureau wit glas - 120x60 cm
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 398,00 € 328,93
  € 398,00 € 328,93
 2. Elektrisch verstelbaar bureau / thuiswerkplek - 120x60 cm - Whitewash eiken
  Elektrisch verstelbaar bureau / thuiswerkplek - 120x60 cm - Whitewash eiken
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 439,00 € 362,81
  € 439,00 € 362,81
 3. Elektrisch verstelbaar bureau / thuiswerkplek - 120x60 cm - Glas zwart
  Elektrisch verstelbaar bureau / thuiswerkplek - 120x60 cm - Glas zwart
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 428,95 € 354,50
  € 428,95 € 354,50
  • Beste Prijs-Kwaliteitverhouding
  • Mogelijkheid tot gemonteerde levering
 4. Gaming bureau zwart/rood - Elektrisch verstelbaar - 140x66 cm
  Gaming bureau zwart/rood - Elektrisch verstelbaar - 140x66 cm
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 399,00 € 329,75
  € 399,00 € 329,75
 5. Elektrisch verstelbaar bureau / thuiswerkplek - 120x60 cm - Glas wit
  Elektrisch verstelbaar bureau / thuiswerkplek - 120x60 cm - Glas wit
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 428,95 € 354,50
  € 428,95 € 354,50
 6. Zit-sta bureau module Large - Verstelbare computertafel - Zwart
  Zit-sta bureau module Large - Verstelbare computertafel - Zwart
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 416,95 € 344,59
  € 416,95 € 344,59
 7. Schaffenburg elektrisch bureau Lectro Plus
  Schaffenburg bureau Lectro+ - Elektrisch
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 949,95 € 785,08
  € 949,95 € 785,08
 8. Schaffenburg bureau Lectro - Elektrisch
  Schaffenburg bureau Lectro - Elektrisch
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 594,95 € 491,69
  € 594,95 € 491,69
 9. Schaffenburg bureau Domino - Imbusschroef
  Schaffenburg bureau Domino - Imbusschroef
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 444,95 € 367,73
  € 444,95 € 367,73
 10. Schaffenburg elektrisch bureau Lectro Plus Duo
  Schaffenburg bureau Lectro+ Duo - Elektrisch
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 1.684,95 € 1.392,52
  € 1.684,95 € 1.392,52
 11. Schaffenburg bureau Cubeo - Slinger
  Schaffenburg bureau Cubeo - Slinger
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 799,95 € 661,12
  € 799,95 € 661,12
Pagina

Een (elektrisch) verstelbaar bureau is niet meer weg te denken uit de moderne kantoortuinen van tegenwoordig. Het zorgt ervoor dat je de hoogte perfect kan aanpassen aan je lengte, wat essentieel is voor een goede zithouding. Verder maakt een zit sta bureau het mogelijk om snel af te wisselen tussen zittend en staand werken.

Waarom een in hoogte verstelbaar bureau?

Een in hoogte verstelbaar bureau biedt veel voordelen. Allereerst kun je het bureau afstellen op jouw lengte. Opgetrokken schouders of boven de vloer bengelende voeten zijn daarmee verleden tijd. Daarnaast kun je met een verstelbaar sta zit bureau veel makkelijker afwisselen tussen zittend en staand werken. Je hoeft daardoor geen gebruik meer te maken van een bureauverhoger.

Dankzij een sta zit bureau wordt de drempel om staand te werken lager, wat de gezondheid ten goede komt. Zeker binnen bedrijven met flewerkplekken en voor beroepen waarbij men langdurig zit, zijn verstelbare bureaus onmisbaar. 

Slinger, stelschroef of elektrisch bureau?

Het aanbod zit sta bureaus is groot. Naast dat er keuze is uit diverse kleuren en materialen, zijn er ook verschillende technieken om een bureau in hoogte te verstellen.

Stelschroeven
De minst geavanceerde manier is met behulp van (stel)schroeven in de poten. Het werkblad is daarmee in kleine stapjes af te stellen op de ideale hoogte. Dit vergt wat tijd en is tussentijds niet zo makkelijk aan te passen.

Slinger
Meer geavanceerd is een met slinger verstelbaar bureau. Door aan de slinger te draaien kan de hoogte worden aangepast. Dit kost minimale inspanning, echter moet het nog altijd handmatig worden gedaan.

Elektrisch
Wissel je regelmatig van werkhouding gedurende de werkdag? Kies dan voor een elektrisch verstelbaar bureau, ook wel elektrisch zit sta bureau genoemd. Met behulp van motoren en pijlknoppen gaat het verstellen moeiteloos met één druk op de knop.

Voordelen zit sta bureau elektrisch

Omdat een elektrisch verstelbaar bureau zoveel voordelen biedt, is dit tegenwoordig veruit de meest verkochte variant. Wat die voordelen precies zijn lees je hieronder.

 • De hoogte verstellen gaat moeiteloos en snel dankzij één druk op de knop.
 • De drempel om staand te gaan werken wordt lager.
 • Niet meer zoeken naar de perfecte hoogte dankzij de memory functie. Hiermee sla je één of meerdere ingestelde hoogtes op.
 • Vaak is een zit sta bureau elektrisch voorzien van USB poorten voor het opladen van telefoon of tablet.

Ergonomische thuiswerkplek

Nu thuis werken meer en meer aan populariteit wint, wordt het tijd om de eettafel in te ruilen voor een goede werkplek. Dat zorgt niet alleen voor betere concentratie, maar draagt ook bij aan het voorkomen van rug- en nekklachten. Zeker als je veel overuren maakt, is het van belang om regelmatig van houding te wisselen.

Een ergonomisch verstelbaar bureau zorgt voor een gezonde werkhouding én biedt je de mogelijkheid om vaker van houding te wisselen. Bovendien verleng je de levensduur van je eettafel omdat deze minder intensief gebruikt wordt. Het is dus absoluut de moeite waard om te investeren in een ergonomisch bureau.

Tip! Om je werkplek optimaal ergonomisch te maken, doe je er verstandig aan om ook een goede ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Het voordeel dat ergonomische stoelen bieden ten opzichte van reguliere stoelen is dat ze volledig naar je lichaam aan te passen zijn. Zo kun je niet alleen de hoogte aanpassen, maar ook de ondersteuning in de onderrug en de hoogte van de armleuningen.

Verstelbaar bureau voor thuis of kantoor kopen

Het belang van een fijne werkplek is toegenomen sinds er steeds meer hybride gewerkt wordt. Veel werkgevers zorgen daarom dat werknemers zowel op kantoor als thuis een bureau tot hun beschikking hebben.

Bij Bureaustoeldiscounter vind je diverse verstelbare bureaus voor thuis en voor kantoor. In principe zijn alle bureaus voor beide locaties geschikt. Toch wordt er voor thuis vaak voor een klein formaat gekozen, terwijl je op kantoren meestal tafels van minimaal 160 cm breed tegenkomt. 

Een zit sta bureau voor thuis

Werk je regelmatig thuis? Dan mag een goed zit sta bureau thuis niet ontbreken. Door regelmatig af te wisselen tussen staan en zitten, voorkom je klachten van langdurig zitten. Meestal kiest men voor thuis een klein werkblad met een breedte van 120 cm tot 140 cm, zodat het bureau niet te veel plek inneemt.

Thuiswerkbureaus hebben een stijlvol en modern design. Denk aan een strak vormgegeven onderstel met een glazen of houten blad. Combineer het bureau met een fijne bureaustoel en jouw ergonomische thuiswerkplek is klaar voor gebruik!

Een verstelbaar bureau voor kantoor

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de werkomgeving. Een verstelbaar bureau voor kantoor is daarom onmisbaar. Medewerkers krijgen dan de kans om af te wisselen van werkhouding, waardoor houding gerelateerde klachten aanzienlijk verminderen. Verder zijn sta zit bureaus een uitkomst voor flexwerkplekken. De gebruiker kan het bureau snel op de juiste hoogte afstellen. Combineer je het bureau met een ergonomische bureaustoel, dan kan de werkplek binnen een handomdraai op iedere willekeurige medewerker worden afgesteld.

Een verstelbaar kantoor bureau heeft een breedte van 140 tot 180 cm. 160 cm is de meest gekozen breedte. Hier kun je zonder problemen meerdere beeldschermen, een PC en andere kantoor toebehoren op kwijt. Breid je werkplek uit met één van onze bureau accessoires. Bijvoorbeeld een akoestisch scheidingsscherm, een bureau onderlegger of een monitorarm.

Wat is een goed verstelbaar zit sta bureau?

Een goed verstelbaar sta zit bureau vinden is niet moeilijk. In principe is ieder in hoogte verstelbaar bureau goed als je het vergelijkt met een normaal bureau. Maar wat nu echt het beste zit sta bureau is, is afhankelijk van diverse factoren.

 • Allereerst moet je letten op de minimale en maximale hoogte. Dit is afhankelijk van je lengte. Je wilt niet dat je tijdens het staan alsnog moet bukken om je armen te kunnen laten rusten.
 • Vervolgens let je op de manier van verstellen. Wil je snel kunnen afwisselen, dan is een bureau met stelschroef voor jou geen 'goed' bureau. Dit is immers veel te tijdrovend. Een elektrisch sta zit bureau is dan een betere oplossing.
 • Ook de breedte is belangrijk. Werk je met twee of meer beeldschermen, dan heb je een bureau van minimaal 120 cm breed nodig. Wil je daarnaast nog andere apparatuur en documenten kwijt, dan zal een bureau van 120 cm voor jou geen goede keuze zijn. Kies voor een breedte van 160 tot 180 cm.

Kortom; wat het beste verstelbare bureau is, is geheel afhankelijk van de gebruiker, de ruimte die je nodig hebt en hoe makkelijk het bureau verstelbaar moet zijn. Meer over wat een goed verstelbaar zit sta bureau is lees je hier.

Hoe hoog moet je sta bureau zijn?

Op de vraag “hoe hoog moet je sta bureau zijn?” is geen pasklaar antwoord. Dit is afhankelijk van je lengte. Voor de een is een hoogte van 120 cm geschikt, terwijl een lang persoon een hoogte van wel 130 cm nodig kan hebben. De algemene richtlijn is dat je schouders ontspannen moeten zijn en dat je armen een hoek van 90 graden moeten maken.

Hoogte bureau staand werken
Wanneer je achter je bureau staat, is het belangrijk dat je een rechte rug, gestrekte benen en ontspannen schouders hebt. Heb je de neiging om te gaan hangen, dan staat je bureau te laag afgesteld. Moet je je schouders optrekken om je toetsenbord en muis te kunnen gebruiken, dan staat het bureau te hoog.

Hoogte bureau zittend werken
Wanneer je zit hangt de hoogte van het zit sta bureau samen met de juiste afstelling van je bureaustoel. Staat je stoel te hoog afgesteld, dan moet je bureau ook hoger worden afgesteld om aan de 90 graden regel te voldoen. Het beste kun je daarom beginnen met het correct afstellen van de stoel en daarna het bureau hier op aanpassen. Meer over het instellen van je bureaustoel lees je hier.

Zit sta bureau online kopen

De beste én voordeligste verstelbare bureaus koop je bij Bureaustoeldiscounter. Of je nu op zoek bent naar een thuiswerkbureau of een verstelbaar bureau voor kantoor. Je vind hier bureautafels in alle soorten en maten, zowel elektrisch verstelbaar als met vaste hoogte. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren we de volgende werkdag gratis bij je thuis of op kantoor.

Bureaus worden standaard ongemonteerd tot achter de eerste deur geleverd. Mede hierdoor kunnen we de prijzen zo scherp houden. Uiteraard worden alle montage materialen en een duidelijke handleiding meegeleverd. Hierop zijn enkele uitzonderingen, zoals de bureaus van het merk Schaffenburg. Deze worden wél volledig gemonteerd geleverd. Echter hebben deze een levertijd van circa 2 weken.

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikt bureau? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!