•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn

Swipe to the right

Eenvoudig kleur toevoegen aan uw kantoor

Uitprinten
27 juli 2017

Saaie kantoren met zwart en wit zijn verleden tijd! Tegenwoordig zijn steeds meer kantoren namelijk stijlvol en sfeervol ingericht. Een fijne kantooromgeving komt de werksfeer en de prestaties ten goede. Kleuren beïnvloeden emoties en kunnen bijdragen aan de creativiteit en productiviteit. Het kan alleen best moeilijk zijn om op de juiste manier kleur toe te voegen, zodat het niet teveel van het goede wordt. Gelukkig kunt u al met enkele kleine aanpassingen zorgen voor meer kleur op kantoor! In dit artikel zetten we een aantal tips op een rij om eenvoudig kleur toe te voegen aan uw kantoor.

Kleur aan de muur

Wanneer u kleur toe wilt voegen aan uw kantoor, is het verven van de muur een logische gedachte. Afhankelijk van de kleur die u wilt gebruiken, kan dit ook erg leuk staan. Maar een muur met een felle kleur kan juist ook heel erg afleiden. Het kan daarom verstandig zijn om de muur een natuurtint te geven en vervolgens te decoreren. Dit kan bijvoorbeeld wel met kleurrijke items, zoals onze design prikborden. Deze zijn verkrijgbaar in 15 mooie kleuren en in de vormen zeshoek en rond. Indien u liever een whiteboard aan de muur wilt hangen, kunt u kiezen voor onze frameless whiteboards. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Wilt u het echt goed aanpakken? Ga dan voor de bedrukte whiteboard wandpanelen. Deze zijn geheel naar wens te bedrukken in full color!

Kleur aan tafel

Wilt u de muren liever laten voor wat ze zijn? Ook dan kunt u eenvoudig kleur toevoegen aan uw kantoor! In dat geval kunt u met kleurrijke accessoires ook een sfeervol kantoor bereiken. Ga bijvoorbeeld voor een bureaustoel in een leuk kleurtje. Bij IVOL vindt u niet alleen bureaustoelen in het zwart, wit en bruin, maar ook in het groen, blauw en rood! Liever een vergaderstoel in plaats van een bureaustoel? We hebben ook de vergaderstoelen in het groen, blauw en rood. Als u liever zwarte stoelen toevoegt aan uw interieur, dan zijn de stoelen met een kleur accent wellicht wat voor uw kantoor!

Kleur aan de deur

Vindt u de bovenstaande opties te rigoureus voor in uw kantoor? Pak de entree dan eens aan! Met een bedrukte schoonloopmat geeft u de entree eenvoudig kleur. Deze kunt u geheel naar wens laten maken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. U kunt de kleuren van de mat afstellen op de huisstijl van uw bedrijf. Dit vormt meteen een goede binnenkomer voor uw bezoekers! Onze bedrukte schoonloopmat is verkrijgbaar in maar liefst 60 kleuren en in verschillende maten! Bijkomend voordeel van een schoonloopmat is dat vocht en vuil geabsorbeerd wordt. Zo blijft uw kantoor ook nog een stuk schoner.