•  Gratis verzending vanaf €10,-
 •  Veilig betalen
 •  Snelle levering
 •  14 dagen bedenktermijn

Swipe to the right

12x de mooiste bureaustoelen

Uitprinten
31 januari 2018

Dat een bureaustoel alleen praktisch en functioneel moet zijn is al lang verleden tijd. Ieder kantoor verdient een mooie bureaustoel! Wij verzamelden voor jou de 12 mooiste exemplaren.

Design bureaustoelen
Weg met die nietszeggende zwarte bureaustoel! Met een design bureaustoel verander je jouw duffe kantoor in no-time in een stijlvolle werkplek. Design bureaustoelen hebben een moderne vormgeving en zijn gemaakt van luxe materialen zoals chroom, mesh en PU leder. Ze zijn er van hyper modern tot chique en van luxe tot minimalistisch. Kies jouw favoriet hieronder.

 1. Valencia bureaustoel €99,-
 2. Bologna bureaustoel €199,-
 3. Toronto bureaustoel €139,-
 4. Rimini bureaustoel €99,-
Luxe bureaustoel

Waan jij jezelf graag in luxe? Dan is een chique bureaustoelen een must voor jouw kantoor! Je creëert er direct een elegante en professionele uitstraling mee. Luxe bureaustoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leder en chroom. Vaak wordt dit type bureaustoel ook wel directie- of managersstoel genoemd omdat je ze daar vaak tegenkomt. En zeg nou eerlijk, op één van deze prachtige bureaustoelen wordt werken toch ineens een stuk leuker?

 1. Marino bureaustoel €269,-
 2. Madrid bureaustoel €199,- (echt leder)
 3. Schaffenburg serie 105 managersstoel €735,- (echt leder)
 4. Murcia vergaderstoel €169,-

Ergonomische bureaustoel
Zit je lange dagen aan je bureau? Dan is een ergonomische bureaustoel een verstandige keus. Ergonomische stoelen zijn dankzij de diverse verstel mogelijkheden perfect aan te passen aan jouw lichaam. Ze zorgen voor een goede zithouding en voorkomen pijnlijke rug- en nekklachten. En comfort hoeft niet saai te zijn! Kijk maar eens naar de vier bijzondere bureaustoelen hieronder.

 1. Ergo bureaustoel €119,-
 2. ErgoPLUS bureaustoel €595,-
 3. Prosedia Se7en Flex bureaustoel €529,-
 4. Schaffenburg ‘ruggengraat’ bureaustoel €499,-

Bureaustoel kopen? Je kunt ons gehele assortiment bureaustoelen hier vinden.