Kopers-bescherming
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4.29
Gratis bezorging vanaf 10,-

Afsluitbaar ladeblok / bureaukast 39x60 cm - 3 lades - Wit

Merk: Euroseats
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Tegenwoordig wordt er steeds meer gesproken over flexwerkplekken. Hierdoor staan er in veel kantoren, bureaus zonder opbergmogelijkheden. Mis jij een plekje om je belangrijke spullen op te bergen? Kies dan voor een verrijdbaar ladeblok! De kast leent zich bij uitstek voor werkplekken met een clean desk policy en kan gemakkelijk van het ene naar het andere bureau gereden worden.

Wit ladeblok met 3 lades

Hoewel tegenwoordig veel digitaal is, heb je toch nog papierwerk, schrijfmateriaal en andere accessoires nodig tijdens het werk. Deze bureaukast is voorzien van 3 lades, waarvan 1 archieflade en 1 lade met een slot. De bovenste lade is afsluitbaar door een unieke sleutel. Zo berg je gemakkelijk al jouw waardevolle items op. De tweede lade kun je gebruiken voor al jouw schrijfmaterialen en andere accessoires. De onderste lade is voorzien van een rek, waaraan je hangmappen kan hangen.

Bureaukast op wielen

Het lade blok is voorzien van 5 wieltjes: 4 wieltjes onder het frame en 1 wieltje onder de onderste lade. De onderste lade kun je hierdoor vullen, zonder dat de kast voorover kantelt wanneer je de lade open trekt. Daarnaast is de kast  eenvoudig te verplaatsen. Ideaal voor bij een flexwerkplek.

Naast de moderne witte kleur, is dit item ook verkrijgbaar in een strakke zwarte kleur. Hierdoor past deze kast in bijna ieder interieur!

Kenmerken witte ladekast

Diepte: 50 cm
Breedte: 39 cm
Hoogte: 60 cm
Kleur: Wit (RAL9016)
Garantie: 1 jaar

Meer informatie
SKU LAD.003.WH
EAN 7442909337376
Kleur Wit
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op